Online Diary ♥ My Life ♥: Assalamualaikum .

Thursday, 22 November 2012

Assalamualaikum .

Hai ! Ok serious dh lama sha x update blog ni . Rindu serindu rindunyaa k :'( Story2 yg lepas sha delete and mulakan story baru :') Bg sha story yg lepas2 tu dah SEJARAH . Dah x brguna bg sha . Sha anggap benda tu sampah ! Klau dibaca balik , sha rasa nak marah . Nak menangis pun ada x'D Ehh , sha xpercaya ni , sha dh nk naik form 2 :O Lalalala , cptnya masa . Tinggalkan skolah untuk beberapa bulan and dkt skolah tu bnyak moments2 k :( Bila flashback balik , terasa air mata ni nak mengalir and kadang2 ada juga tersenyum sorang2 . Hehe :3 Kebnyakkannya moments dengan si dia , YaAllah , sumpah ! xleh nk lupakan . Ada part happy , sedih .. and mcm2 lh . Naik bosan sha ni bila diingatkan balik -.-
Maybe ni je kot yg sha dpt taip . Malas lh nk taip pnjang2 . Sha smbung lain hari k :* Tq .
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen